Een regen van persoonlijk records op de laatste atletic champs in Gemert.

Vandaag op een zonovergoten atletiekbaan in Gemert hadden de U12 pupillen veel zin in hun laatste atletic champs wedstrijd. Voor Fien Geerts extra spannend omdat het haar eerste wedstrijd is. Aangezien we een mooie opkomst hadden waren de pupillen verdeeld in 2 teams. De eerstejaars onder leiding van Marieke. De tweedejaars onder leiding van Sandra.

De estafette ging voorspoedig met een mooie 4e plek voor de 2e jaars en een goede 6e plek voor de 1e jaars.

Fien Opsteen wist maar liefst 2 mooie pr’s te halen met de werponderdelen. Zij wist een mooie 17 meter te werpen met de vortex.

Fien Geerts was zenuwachtig voor het discus werpen maar wist een mooie afstand van 13,50 meter te halen. De 60 meter sprint wist ze af te leggen in een tijd van 9,40 sec. Een hele knappe tijd!

Finn sprong met 2,85 meter naar een nieuw pr en wist met 23 meter met de vortex zijn pr te evenaren.

Isa sprong, wierp en sprintte vandaag maar liefst 4 pr’s bij elkaar met onder andere een mooie afstand van 21 meter met de vortex.

Jelle was deze week tijdens de training al goed bezig tijdens het verspringen. Dit kwam er vandaag uit met een nieuw pr van 3,45 meter.

Joppe wist 3 pr’s te halen vandaag. Het discus werpen ging hem goed af en de discus vloog naar 15 meter.

Julia was snel op de horden vandaag. Zij loopt een mooi pr van 11,6 sec. In de verspringbak springt ze naar haar beste prestatie van dit seizoen: 2,90 meter.

Kris sprint op de 60 meter naar een nieuw pr van 11,0 sec. Met de vortex weet ze met een afstand van 14 meter ook een pr te behalen.

Luc weet op de 60 meter exact dezelfde tijd te lopen als eerder dit seizoen in Boxtel. Hij evenaart zijn pr van 10,0 sec.

Madelief is snel op de renonderdelen. Ze weet een pr te sprinten op de 60 meter van 11,6 sec. Op de horden behaalt ze een pr met 13,3 sec.

Mint weet vandaag haar pr met de vortex te evenaren met een afstand van 21 meter.

Pien behaalt maar liefst 3 pr’s. Ze weet de vortex naar 15,50 meter te werpen.

Stijn was zeker niet tevreden met zijn verspringen. Op de 60 meter weet hij wel een pr te behalen met een tijd van 9,9 sec. Ook met de discus is het raak met een mooie afstand van 19,50 meter.

Tijs maakt vandaag indruk met de vortex. Deze vliegt naar 28,50 meter. Een dik pr. Ook met de discus weet hij een pr te behalen met 17,50 meter.

Vera behaalt maar liefst 4 pr’s vandaag. Met onder andere een afstand van 3,40 in de verspringbak en 22,50 meter met de discus.

Yur is vandaag heel snel op de 60 meter en behaalt een pr met 9,9 sec.

Met al deze geweldige pr’s sluiten onze enthousiaste, fanatieke U12 pupillen de dag af met een podiumplek. Zij behalen met hun team de 3e plek en winnen een mooie beker.

Wij willen de kinderen bedanken voor hun enthousiasme en de ouders die de hele ochtend hard gewerkt hebben met meten, klokken en schrijven heel erg bedanken voor hun hulp!