Afsluiting zomerseizoen 2023-2024 U8/U9/U10-pupillen

Onze U8/U9/U10 pupillen wilden het afgelopen seizoen allemaal misschien een beetje Bol of Lavreysen als achternaam hebben, want wie kijkt er nu niet op tegen onze Nederlandse toppers?! Mooie voorbeelden voor onze GAC atleten, maar wij trainers kijken enorm op naar onze eigen pupillen! Wat heeft iedereen weer enorm zijn/haar best gedaan! Wat hadden wij een mooie opkomst bij wedstrijden gehad en veel verbeteringen voorbij zien komen! We moesten zelfs nieuwe pr-diploma’s maken! En dan ook nog fanatiek bezig zijn met de trainingen in weer en wind! Vooral de regenplassen trokken vaak de aandacht. We denken dat iedereen zeker weleens met natte kleding/schoenen is thuis gekomen. Verder was er veel Gezelligheid, Aandacht en Concentratie bij de trainingen en wedstrijden. En de groep bleef ook maar groeien. Dat betekende ook veel traktaties uitdelen wanneer je jarig was! Ook hulp vanuit de ouders was er altijd voldoende wat heel erg fijn was. Bedankt!

En dan de inzet van onze trainers, de samenwerking met elkaar maakte het naast de fantastische pupillen een fijn seizoen!

We kijken terug op een fantastisch seizoen! En onze atleten verdienen dan ook allemaal een gouden plak! We zijn super trots op ze! Nu gaan we weer voor een geweldig winterseizoen. We trappen het winterseizoen alvast af met een voorbereiding op de crossen door onze eigen Clubcross. Daarna volgt al snel, 20 oktober, de bostraining in Mariahout en vervolgens de Ijzerenmancross in Weert op zondag 27 oktober. We hopen op weer veel atleten die meedoen!